Aqua Facial

- Aqua Facial Reiniging - Diepe reiniging van de huid waardoor huidverouderingsprocessen worden vertraagd. 

 

- Cavitatie peeling (skin scrubber) - Reinigt de huid met behulp van ultrasone en micromassage. Dit verbetert de microcirculatie en de zuurstofvoorziening van de cellen en zorgt voor een betere opname van de werkzame stoffen door de huid.

 

- Spray - Distributie van vitamines op de huid door middel van hoge druk.

 

- Sonoforese is een ultrasoon behandeling die gebaseerd is op geluidsgolven. Werkstoffen kunnen op deze manier tot diep in de huid doordringen.

 

- Radiofrequentie maakt gebruik van onschadelijke radiogolven. Deze onzichtbare straling dringt door in de huid en zorgt daar voor verwarming van het weefsel. Als reactie op die warmte wordt de doorbloeding gestimuleerd en wordt er meer collageen gevormd waardoor de huid steviger wordt.

 

- Cold Hammer, een speciale behandelkop om de huid lokaal te koelen, trekken de poriën samen; worden roodheid gevoeligheidsreacties gekalmeerd; verdwijnen donkere wallen en kringen onder de ogen en ondergaat de huid een verstevigend effect en toegenomen collageenproductie.

 

Het basispakket bestaat uit drie delen: Aqua Facial Reiniging, Cavitatie peeling en een Gezichtsmasker die voldoet aan de behoeften van de huid van de klant. Kosten van deze pakket is 60€.

 

Het premiumpakket bestaat uit alle bovengenoemde behandelingen en kost 90€.